Zvezdana Slavnića javno ostavila žena nakon 15 godina – Otkrila razloge, spomenula i Aleks Nikolić

Vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana, potvrdila je da je završila emotivnu vezu sa njim. Ana se oglasila te je otkrila da zapravo Aleksandra Nikolić nije glavni razlog raskida kao što mnogi nagađaju.

Ana je duži vremenski period razmišljala da li je to prava odluka te je prvo objavila na Instagram profilu da je definitivno kraj, a onda se oglasila.

„Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana“, napisala je Zvezdanova sada već bivša partnerka citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana „Mali Princ“.

Ona je otkrila da Zvezdan vrlo dobro zna ko ga gleda kod kuće i odlično zna ko je ona i kakva je žena, kao i šta nosi odnos sa njom svih petnaest godina:

„Da, želim da kažem da Zvezdana nisam ostavila ni zbog jedne devojke! Ova moja odluka nije preko noći. Dugo sam razmišljala da li ovo da uradim. Donela sam odluku da ne želim da budem više sa njim iz razloga što mnoge stvari koje tamo radi ne želim da tolerišem“, rekla je Ana, pa dodala:

„Da naglasim, da svaki dogovor moj i njegov pred ulazak u zadrugu je prekršio. Žao mi je što sam to moraala da uradim ovako javno, jer ne volim publicitet, a li s obzirom da nisam bila svesna šta Zadruga nosi sa sobom, prinuđena sam da se ovako oglasim i najviše od svega sebi želim najbolje“, rekla je ona i za kraj poručila:

„Tužno je kada ljubav doživi poraz na barici, a preplivate okeane zajedno“, zaključila je Ana.

Izvor: kurir.rs