Melanija iz Amerike došla na Balkan – Zbog njenog stava svi je napadaju: „Pitala bih vas da ste živeli tamo“

Melanija Toksika, kako se predstavlja na društvenim mrežama već nekoliko godina, od kako se preselila iz Amerike za Evropu i putuje po starom kontinentu, živeći određeno vreme u svakoj od država. Sada je došla i do Zagreba, kojim je oduševljena.

Melanija je na svom TikTok profilu podelila stvari koje su je najviše oduševile tokom života u Hrvatskoj, a tom priliku na listi su se našli jeftina kirija, ljubaznost, priroda, sigurnost, dobar sistem zdravstvene nege i ćevapi.

Ono što je kod komšija izazvalo najviše pažnje jeste ono što muči i Srbe – visina kirije, odnosno stav stranaca da je najam stana jeftin. Nakon što joj je jedna od devojka postavila pitanje kako to misli da je rentiranje stana u Zagrebu jeftino, Melanija se obratila pratiocima sa objašnjenjem svog stava.

„Tačno. Jeftinije je od Nemačke, Holandije i mnogih drugih zemalja u Evropi. Obraćam se Amerikancima. Dakle, da, jeftinije je. Da ste živeli u Americi, videli biste šta mislim“, objasnila je Melanija.

Slično pitanje došlo je od strane jednog mladića, koji je napisao kako je stanarina povoljna za one sa više novca, apostrofirajući samu Melaniju.

„Jedna stvar koju ću reći jeste da Hrvati još uvek žive boljim životom od većine Amerikanaca, iako vi ne zarađujete puno novca“, smatra Melanija.

Izvor: blic.rs