Seka Aleksić se oglasila nakon priča da je Veljko napravio dete dadilji: „Opraštala sam dosta, ali…“

Suprug Seke Aleksić nikada nije izrazio želju da u medijima bude više nego što je zarad njene karijere neophodno. Za medije se fotografisao isključivo sa suprugom i sinovima Jovanom i Jakovom, a jednom se čak pojavio u njenom spotu.

Pohvale, ipak, nisu urodile plodom. Veljko Piljikić ostao je skroman i povučen, sa suprugom je navodno pokrenuo nekoliko biznisa, vodi teretanu, sportski je tip, istovremeno ima i ulogu jednog od njenih menadžera, bar šira javnost u to veruje.

Poverovala je javnost i u to da Seka živi bajku van gradske vreve u Staroj Pazovi, gde je kupila nekoliko hektara, izgradila vilu iz snova sa bazenom i baštom. Ipak ima i onih koji ne veruju u njen i Veljkov idiličan odnos.

Naime, jedan korisnik Tvitera nedavno je podelio status u kome je suprug Seke Aleksić glavni lik: “ Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu“.

Nije tajna da je Seka verujuća, te da često u intervjuima spominje Boga pa i praštanje kao osnovu hrišćanstva.

„Opraštala sam dosta, tako da nema nešto što bih posebno mogla da izdvojim, ali mislim da je ljudski praštati i da je ispravna ona rečenica da smo veliki onoliko koliko praštamo“, svojevremeno je rekla pevačica, a baš zbog ovih njenih reči veruje se da će i onima koji su pokušali da bace ljagu na njenog izabranika i njen brak ona oprostiti.

Ipak, morala je da reaguje oštro na ovakve, kako i sama kaže izmišljotine i stala u zaštitu svoje porodice i svog supruga Veljka Piljikića.

„Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče“, izjavila je pevačica.

Izvor: story.rs