Zoran Šijan je ostavio Gocu Božinovsku zbog njene bliske prijateljice: Ovo je žena koja im je rasturila brak (FOTO)

Zoran Šijan u braku za pevačicom Gocom Božinovskom dobio je sina Mirka i ćerku Zoranu, a pevačicu je kik-bokser prevario sa prvom komšinicom i pevačicinom drugaricom Goranom.

– Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej.

Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pevačicom.

Prijateljica Goce Božinovske i pevačica bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Goca se tada sa decom preselila, a Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

Izvor: kurir.rs