Zlatni detalji, mermer i slika lava u spavaćoj sobi: Jeremićka digla kredit za stan, pogledajte kako ga je sredila (FOTO)

Kontroverzna voditeljka Pinka Jovana Jeremić pre izvesnog vremena pazarila je nekretninu na Dorćolu, a za ovu investiciju podigla je kredit od 200.000 evra. Ona je sada pokazala kako trenutno izgleda stan koji je u fazi renoviranja, a majstori su otkrili i da u stan dolazi njena jača polovina.

Jovana nije želela da otkriva o kome se radi, ali je voditelju rekla „kad bi ova peć mogla da progovori, svašta bi ti rekla“ i tajanstveno se zasmejala. Voditeljka je zatim otkrila i kako će izgledati njen dom.

„Imaću tapetu lava u spavaćoj sobi, to sam videla u jednom filmu, vodiću ljubav ispod lava. U trpezariji će biti barski sto sa zelenim stolicama, kupatilo će biti mermerno sa zlatnim detaljima, biće urađeno sa stilom i luksuzno. Volim luksuz i da sve bude nivo“, otkrila je voditeljka.

Jovana je ranije ispričala da će je stan od 54 kvadrata, za koji je digla kredit, sa renoviranjem koštati oko 200.000 evra.

„Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom“, poručila je ona tada.

Izvor: mondo.rs