„Pošteni i namučeni ljudi, živeli teško“: Ovo je porodica iz Ripnja koju je Stojan izbo, a devojčici presudio – Sumnjao na jedno

Pomahnitali Stojan I. (38) osumnjičen da je lišio života devojčicu (16) i teško povredio njene roditelje u beogradskom naselju Ripanj, kako Kurir saznaje, sa nožem u ruci upao je u njihovu kuću i počeo redom da ih ubada, a njihovu ćerku je uvukao u automobil i tu joj presudio.

Prema poslednjim informacijama, počinioc ovog gnusnog dela je pronađen. Policiji je najpre pretio nožem, a potom se predao.

Stojan I. je teške povrede zadao ocu i majci, zatim njihovu maloletnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. Meštani Ripnja otkrivaju i da je Stojanova ćerka išla u razred sa devojčicom koju je lišio života.

Inače, kako saznaje Kurir, u pitanju je porodica koja ima šestoro dece i koja živi u vrlo teškim uslovima.

„Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktićno ostali bez krova nad glavom“, ispričao je sagovornik pomenutog lista i dodao da se iz kuće čuje vrisak i plač žene.

„Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život“, ispričao je sagovornik Kurira.

On ističe i da se u Ripnju priča da je Stojan sumnjao da mu „ova porodica baca crnu magiju“ i da je danas, naoružan nožem upao u njihovu kuću, izbo roditelje a potom oteo devojčicu i ubio i nju.

„Telo deteta pronađeno je pored puta. Prema jednoj verziji dete je uvukao u kola, i ubio je kilometar dalje od kuće, a prema drugoj verziji nesrećna devojčica je pokušala da pobegne ali je on stigao i presudio joj“, zaključio je sagovornik Kurira.

Izvor: espreso.co.rs