„Bio je čudan u poslednje vreme“: Stojanova braća otkrila detalje napada – Pričao nepovezano, družio se sa tom porodicom

Stojan I. (38), koji je uhapšen zbog sumnje da je izbo komšije i lišio života ćerku (16) u Ripnju, prema rečima njegove braće za Telegraf, u poslednje vreme se ponašao čudno i, kako oni kažu, zadnja tri dana je bio tu kod te porodice sa kojom se družio.

„Nije davao nikakav nagoveštaj da će to da uradi, ali je bio je čudan u zadnje vreme. Ja sam bio na poslu kada se sve desilo, meni je kolega javio. Sa napadnutom porodicom smo bili u okej odnosu. Stojan se družio sa tom porodicom, družio se sa njegovim bratom, bio je tu zadnja tri dana“, ispričali su za Telegraf braća osumnjičenog Jovan i Dušan.

Podsetimo, Stojan I. se sumnjiči da je danas oko 14 sati nožem izbo dve osobe i jednu lišio života. Nezvanično, ubijena je devojčica (16) koja je nađena sa ubodima po stomaku. Osumnjičeni je uleteo u njihovu kuću sa nožem, najpre izbo njene roditelje, pa dete stavio u automobil marke „polo“, koji je odvezao na drugu lokaciju, na oko dva kilometra od porodične kuće i tamo joj presudio. Prema drugoj nezvaničnoj verziji, devojčica je pokušavala da pobegne, nakon čega ju je Stojan sustigao.

Ona je nađena dva kilometra dalje. Nezvanično, imala je povrede na telu i otkopčane pantalone. Kako saznaje Telegraf, ubica je dok ih je napadao pričao nepovezano i spominjao crnu magiju. Na terenu je zamenik Višeg javnog tužilaštva.

Izvor: telegraf.rs