„Žika ima dve ćerke, sad je postao i deda…“ – Jelena konačno otkrila zbog čega nije mogla da se ostvari kao majka

Jelena i Žika Živanović već petnaestak godina uživaju u skladnoj ljubavi i o njihovom privatnom životu se malo zna. Nakon što su skupili hrabrost i priznali svoje emocije kako sebi tako i svima drugima ovaj par živi svoje snove. Međutim, jedan je ipak ostao nedosanjan.

Jelena Živanović u jednoj emisiji progovorila je u jednoj emisiji o temi koja je za nju najbolnija. Borba za potomstvo Jelene i Žike trajala je godinama, iako su se nadali da će uspeti, do toga nažalost nije došlo.

Ona je iskreno ispričala i sa kojim se zdravstvenim problemom susrela.

„Otkrila sam usled svih tih ispitivanja da ja u stvari imam hašimoto i da se to pretpostavljam odrazilo i na to da ja ne mogu da ostanem u drugom stanju“, ispričala je iskreno Jelena a onda objasnila kako se osećala nakon odlaska na vantelesnu oplodnju.

„Posle jedne vantelesne koja je kao što se zna neuspešna ja nisam želela da se upuštam više u sve to jer ti hormonalni disbalansi su mene dovodili do toga da apsolutno to nisam bila ja“, rekla je Jelena.

Borba za potomstvo Jelene i Žike Živanović tada je i prestala. Pevačica je shvatila da ko zna zašto je to dobro i zašto to baš tako treba da bude. Godine su bile potrebne da prihvati tešku istinu, ali kako i sama kaže danas je sve baš onako kako treba.

„Rekla sam ako je Bog rekao ovako… Žika ima dve ćerke, sada je postao i deda… „, iskreno je završila Jelena.

Izvor: svet-scandal.rs