Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. Škorpije čine pogrešan korak, Rakovi posebno naporni

Ovan

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Bik

Ljubav: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili atraktivnu zabavu. Posao: Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, bez rizika nema ni uspeha. Vaša okolina deluje podsticajno i dobronamerno. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti dobar ljubavni tretman. Posao: Informačije koje dobijate potvrđuju Vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.

Lav

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko uhvati na »delu« ili Vas iznenadi. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Devica

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vaga

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Posao: Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Škorpija

Ljubav: Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe. Posao: Višak ponosa može da Vas navedene na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

Strelac

Ljubav: Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije.

Jarac

Ljubav: Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Posao: Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vodolija

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Ribe

Ljubav: Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Posao: Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.