Žestoke uvrede odzvanjale u Zvezdama Granda: Takmičar razdelio žiri – Popović i Bosanac u oštroj raspravi, umešao se i Đorđe David

Poslednja emitovana emisija šoua „Zvezde Granda“ bila je jako uzbudljiva. Nakon što su se Ana Bekute i Viki Miljković posvađale, u raspravu su ušli i Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac, ali se uključio i Đorđe David.

Oni su se posvađali oko kandidata iz Beča Roberta Tadića, koji je svojim izvođenjem pesama „Da se napijem“ i „Jedna noć, luda noć“ podelio žiri. Ipak, na kraju pevanja, dobio je tri glasa i nije prošao dalje, a takmičar je tada rekao da mu se grlo osušilo skroz i nije mogao da peva kako inače može.

– Druže, na audiciji u Zagrebu si pevao pet puta bolje. On je na audiciji otpevao tako da se niko posle njega nije smeo da izađe – ispričao je Saša.

– Po meni ti si bio odličan, izlazilo jemnogo toga. Svakako znaš da pevaš, ali nisam bio siguran da li si došao direktno sa neke tezge, da li ti je grlo umorno ili ti je manir da već na drugoj pesmi posustaješ – rekao je Bosanac, a Popović dodao:

– Ne, nešto se ipak desilo!

Aleksandar Milić Mili rekao je da je kandidatu pukao glas, ali se Bosanac nije složio s tim.

– Da je njegovo grlo bilo podmazano sigurno bi dobio osam glasova. Ima zdrav glas, malo mu je iskvareno pevanje, ali svi smo mi pomalo pokvareni. Popoviću, ti si pokvaren, niko ne može da te popravi!

– Ti si jedno đubre – rekao mu je Popović.

– Ja sam baš mislio da ćete mi vi popraviti glas. Treba mi producent koji će sve da postavi na svoje mesto – rekao je takmičar Bosanacu, ali se Đorđe nije složios tim, pa je pecnuo svog kolegu:

– Bosanac popravlja harmonike, a Snežana Đurišić popravlja glas.

Dragana Stojkovića Bosanca je ovo mnogo pogodilo, pa se zbog toga obratio Đorđu Davidu:

– Kad čovek zna koliko ne zna, to i nije strašno, ali strašno je kad pročita ili čuje nešto, pa to prokomentariše. On kaže da ja popravljam harmonike, i to jeste tačno, ali u glasu. Đorđe, uvek pitaj mene da prokomentarišem tvoje gluposti. Tvoja pamet je velika, ali ti ne služi ničemu, osim za neke tvoje gluposti – žustro mu je odgovorio Bosanac, a tada ih je Snežana zamolila da se ne svađaju zbog gluposti i vratila se na komentarisanje takmičara.

Izvor: kurir.rs