Željko otkrio kada počinje Zadruga 7: Bivši učesnici mole da uđu ali postoji crna lista – Samo zvučna imena u opticaju

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović najavio je na svom Instagram nalogu početak Zadruge 7. Tom prilikom istakao je da će nova Zadruga imati specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond, a kako se priča, nekadašnji takmičari već mole da uđu u novi projekat.

„Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće „ELITA“, napisao je Mitrović.

Za Blic je izvor blizak televiziji otkrio da će se kasting raditi puna dva meseca.

„Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje“, otkrio je gore pomenuti izvor i dodao:

„Već u prvim satima po objavljivanju „Zadruge 7“, mnogi nekadašnji rijaliti učesnici su počeli da se javljaju Mitrovićima. Oni su na razne načine sugerisali i molili da ih zovnu u narednu seonu, a telefoni nisu prestajali da im zvone. Može samo da se pretpostavi kako će biti narednih dana i nedelja, pometnja je već nastala“, poručio je izvor „Blica“.

Izvor: blic.rs