Mila pronašla jaja u pesku, ali niko ne zna od čega su: Ljudi nagađali a onda je stigao pravi odgovor i savet

Nakon obilnih padavina koje su tokom ovih meseci zadesile Srbiju, sve je više gmizavaca u prirodi, ali i u urbanim sredinama. Mila je slučajno pronašla nekakva jaja u pesku, slikala ih i postavila pitanje na jednoj od popularnih Fejsbuk grupa koja okuplja ljubitelje života na selu.

„Da li neko zna od čega su ova jaja nađena u pesku?“, napisala je ova gospođa pored slike jaja, i ne sluteći koliko će interesovanje izazvati zahvaljujući svojoj radoznalosti.

Mnogi korisnici pomeute društvene mreže su joj zamerili što ih je uopšte dirala i nije ostavila tamo gde su i bila, a zatim se zapodenula i interesantna polemika čija li su – zmijska, kornjačina ili gušterova, a kao i uvek bilo je i duhovitih koji su ponudili odgovore poput krokodilskih i zmajevih.

I komentara je bilo svakavih i ozbiljnih i šaljivih, a onda je stigao i jedan razložan komentar u kome se kaže:

„Po obliku izgleda da su od zmije. Stavite iznad sveće, ili baterijske lampe, trebalo bi da se vidi šta je unutra. I ako su od zmije, pazite da Vam se ne izlegu, ako je od otrovnice, mladi odmah imaju dosta jak otrov“, objasnio je neko od članova grupe.

Izvor: mondo.rs