Nakon Cece i Goce sada i Đoganijevi snimaju rijaliti: Đole uskoro sa bivšom i sadašnjom ženom pred kamerama

Đole Đogani odlučio je da bude deo rijaliti programa u kojem će pored njega učestvovati njegova supruga Vesna, bivša žena Slađa i njihova deca kao i brojni poznati rođaci.

Publika će imati prilike da preko ekrana prati živote Đoletove ćerke Sivije, brata Gagija, sestrića Bakija B3-a, bratanaca Adama Đoganija, a priča se da će učestvovati i Edita i Indi Aradinović.

Sa druge strane Đoletova bivša snaja Anabela Atijas i bratanica Luna Đogani neće biti deo ovog projekta.

„Đole je i ranije imao ponude da snima porodični rijaliti, ali tek sada je odlučio da to prihvati. Smatra da je pravo vreme da Đoganijevi daju svoj život na tacni i pokažu ko je glavni u familiji, a ko im zadaje najviše problema. Đole je u super odnosima sa bivšom ženom Slađom, pa je nedavno razgovarao sa njom i ćerkama Silviom i Marinelom da snime rijaliti. One su se najpre nećkale, ali su na kraju prihvatile. Vesna je od starta oduševljena idejom, kao i njihova deca Adrian i Laura“, otkrio je izvor blizak Đoganijevima i otkriva ko će se još iz čuvene familije pojaviti.

„U tom projektu će učestvovati i Đoletov brat Gagi, sestrić Baki B3, bratanac Adam i još neki članovi mnogobrojne familije. Jedino će izostati bivša snajka Anabela Atijas, koja nije u dobrim odnosima sa Đoletom, kao i bratanica Luna, koja sa suprugom Markom Miljkovićem ima svoj Jutjub kanal, preko koga zarađuje mnogo novca, pa ne želi da se pojavljuje u drugim projektima. Verovatno će se pojaviti i sestre Indi i Edita Aradinović. Biće tu još nekih iznenađenja, Đole sve to drži pod kontrolom, pa niko ne sme da iznosi detalje ugovora. U pitanju je privatna produkcija, koja još pregovara na kom kanalu će se rijaliti prikazivati“, kaže gore pomenuti izvor za „Informer“.

Silvija Đogani oglasila se o spekulacijama o porodičnom rijalitiju.

„Tata razmatra tu ponudu, a glavni akteri rijalitija, pored njega, biće mama Slađa, Vesna, ali i ja“, rekla je Silvia i otkrila da su ona i njena majka Slađa godinama odbijale da se takmiče u rijalitijima:

„Mojoj majci i meni su nudili 200.000 evra za ulazak u rijaliti, ali nema tog novca koji može da kupi našu privatnost. Sada nam zanimljivo deluje ovaj porodični format o Đoganijevima, ali ne bih otkrivala detalje. O tom-potom“, zagonetna je bila Silvija.

Izvor: alo.rs