Željko i Jovana imaju dupli razlog za slavlje: Poznati par u tajnosti obeležio važan datum u porodici (FOTO)

Željko i Jovana Joksimović u ponedeljak su imali dupli razlog za slavlje – bliznakinje Ana i Srna proslavile su 6. rođendan. Devojčice su na svet došle 2. oktobra 2017. godine i krunisale ljubavnu priču poznatog para.

Ćerke Željka Joksimovića poslednji put u javnosti viđene su prošle godine, kada su se pojavile na proslavili očevog pedesetog rođendana.

Ako je suditi po fotografijama koje su tada objavljene, Ana i Srna izrasle su u preslatke devojčice čiju privatnost roditelji pažljivo čuvaju.

Budući da decu nikada ne ekponiraju u javnosti, nije poznato kako su Ana i Srna proslavile rođendan, ali se pretpostavlja da su im Jovana i Željko, kao i prethodnih godina, u dvorištu kuće priredili bajkovitu zabavu.

„Deca mnogo više nauče iz našeg ponašanja nego iz naših reči, bez obzira na to što se svi roditelji trude da izgovaraju velike i vredne reči, pa i ja imam tu manu. Opet, svestan sam da smo mi ti koji moramo da im pokažemo kako se pošteno, vredno i ispravno živi“, rekao je jednom prilikom Željko i dodao:

„Kako se radi, kako se poštuje svet oko sebe, kako se čuvaju ljudi… Trudimo se da to vide i verujem da će biti dovoljno“, ispričao je Željko Jokismović, koji osim bliznakinja Ane i Srne ima i sina Kostu, kao i ćerku Minu iz prvog braka.

Izvor: hellomagazin.rs