„Ovo je najtužniji dan“: Učenici i zaposleni okupili se ispred škole u Niškoj banji koju je pohađao ubijeni dečak

Ispred osnovne škole u Niškoj Banji, u mestu gde je juče ubijen trinaestogodišnji dečak, okupio se veliki broj učenika koji su vidno potreseni jučerašnjom tragedijom.

Učenici i zaposleni u školi u Niškoj banji uputili su najdublje saučešće porodici i prijateljima nesrećno nastradalog dečaka (13), učenika koji je juče ubijen u ovom mestu.

Svi zaposleni u školi komentarisali su kako je ovo najtužniji dan za sve njih. Kako kažu, nisu mogli ni da sanjaju da će ih ovakva tragedija zadesiti. Sahrana nesrećnog dečaka je zakazana za subotu.

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se juče ujutru u Niškoj Banji. Očevici su potvrdili da su dečake videli kako se svađaju na ulici, nakon čega je, kako se sumnja, došlo do tuče i zločina.

„Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu, ali se čudno ponašao kad je došla Hitna pomoć“, ispričale su komšije i dodale:

„Dve mlade doktorke su ga uhvatile za ruke, on se bacio još dva puta, i odjednom smirio. Stavili su ga na nosila u kombiju. Pola sata je sedeo tako pa su ga prebacili u drugi sanitet i odvezli. Bio je potpuno miran. Nije mrdnuo, to me čudi onoliko se koprcao a onda je ležao nepomično, kao mrtav“, rekao je komšija.

Dečaci su navodno bili najbolji drugovi i često su sparingovali.

„Čini se da su se uz to ovoga puta i posvađali, te da je dečak izvadio nož koji je znao da nosi sa sobom i ranije“, rekao je jedan od komšija.

Izvor: kurir.rs