Zbog nje se voditelj razveo? Atraktivna koleginica osvojila Ognjenovo srce – Gledate je svakog utorka na Pinku

Harizmatični voditelj Ognjen Amidžić ponovo je zaljubljen. Devet meseci nakon razvoda od druge supruge, bivše manekenke Danijele Dimitrovske, beogradski portali javljaju da je srce popularnog voditelja već zauzeto.

Kako je ekskluzivno saznala „Republika“ nova devojka Ognjena Amidžića je njegova koleginica Mina Naumović, koju u emisiji “AmiG Show” svakog utorka gledamo u segmentu “Pazi, Mina”.

„Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo“, potvrdio je voditelj za pomenuti portal.

Mina je od prve epizode nove sezone, kada se pridružila Amidžićevom timu, upala svima u oči zbog svog atraktivnog izgleda. Ona je inače iz Novog Sada, vrlo je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji. Inače, upućeni u novu vezu kažu da je počela dok je Amidžić još bio u braku.

Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, Mina je ljubitelj egzotičnih putovanja, pa je tako posetila Zanzibar, Maldive poslednjih meseci, kao i Crnu Goru, a uživa da se fotografiše, naročito u kupaćem kostimu.

Izvor: republika.rs