Godinama se sudi sa Eminom oko alimentacije, a potpisao ugovor vredan miliona: Evo kome će Mustafa Sandal pokloniti deo novca

Poznata Turska muzička zvezda Mustafa Sandal je turska muzička zvezda, je ujedno i zaštitno lice mnogih brendova. Kako pišu mediji iz Istanbula, bivši suprug pevačice Emine Jahović potpisao je jednogodišnji ugovor koji je vredan milion dolara, i to sa kompanijom „Portal Kapi“.

U pitanju je firma koja se bavi izradom čeličnih vrata, koja je ujedno i najveća fabrika te vrste u Turskoj, koja se prostire na dvadeset hiljada kvadrata, a Mustafa trenutno snima reklamnu kampanju za njih.

Ovaj posao je veoma unosan, a milion dolara je cifra na kojoj može svako da pozavidi, a on je ipak odlučio da deo svog honorara donira osobama koje su žrtvame nedavnog zemljotresa na jugu zemlje, pišu Turski mediji.

Ovaj popularni pevač, stao je prošle godine na „ludi kamen” sa Melis Sutšurup, dok je u braku sa Eminom dobio i dva sina.

Međutim, Emina i Mustafa nisu u dobrim odnosima, pa ga je pevačica tužila jer nije plaćao alimentaciju, a on je njoj uzvratio kontratužbom tvrdeći da to nije istina, a takođe su se sudili i zbog podele zajedničke imovine. Marta meseca prošle godine, sud u Istanbulu suspendovao je taj slučaj.

Izvor: kurir.rs