Zbog bazena u Danijelovom dvorištu ljudi trljaju oči, ne veruju šta vide: „Uzeo babi sve tepihe iz kuće“ (VIDEO)

Bazen u dvorištu tokom letnjih vrućina, želja je skoro pa svakog čoveka na svetu. Takva investicija često je za mnoge skupa, pa raznim kreativnim načinima dolaze do rešenja. Upravo zato, jedan mladić iz komšiluka je postao pravi hit na TikToku i to sve zahvaljujući bazenu koji je „napravio“ u dvorištu.

Danijel, kako se zovem momak iz Rumunije, odlučio je da doskoči vrućini tako što je uzeo bale sena koje je poređao u obliku kocke, sa oko metar dubine. Ono zbog čega je postao hit, jeste „materijal“ korišćen kod gradnje. Naime, on je na tlo poređao tepihe koji su karakteristični i mogu se naći i u Srbiji, preko čega je jednostavno stavio debeli plastični najlon.

Delove bazena su na okupu držali kočevi, pajvani i žica, kojima je učvrstio samo formu bazena.

Na nekoliko snimaka koje je objavio na svom profilu, vidi se kako Danijel uživa u svojoj instalaciji, a posebnu čar svemu daje i blizina voćnjaka, te on tokom brčkanja i ubira plodove višnje i trešnje, čija stabla se nalaze u neposrednoj blizini.

U komentarima koji su usledili ispod snimka, korisnici društvenih mreža su izrazili svoje oduševljenje, a neki od komentara sa najviše lajkova bili su: „Siromah sam, al volim da živim. Ovako se uživa, bravo momak“, „Mama hoću na bazen. Imamo bazen kod kuće. – bazen kod kuće“, „Pokupio babi sve tepihe“ i „Letovanje na seoski način“.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: blic.rs