Ćerka Siniše Mihajlovića nakon raskošne svadbe sa suprugom i ćerkom otišla na medeni mesec: Evo na kojoj egzotičnoj destinaciji uživaju (FOTO)

Virdžinija Mihajlović rešla je da se uda u gradu koji je njenom ocu Siniši bio veoma važan, Bariju. Mlađa ćerka našeg legendarnog fudbalera i njen izabranik, koji je takođe fudbaler, Alesandro Voljako, na večnu ljubav zakleli su se u katedrali Monopoli, u prisustvu dve stotine gostiju. Pored veselih mladenaca, zvezda ceremonije bila je njihova ćerka Violante.

Njihova devojčica koja će u oktobru proslaviti drugi rođendan, članovi porodice se ne odvajaju od nje ni na minut. Ona im pravi društvo i na medenom mesecu, koji provode na egzotičnim Maldivima.

‒ I Alesandro i ja volimo da je vodimo svuda sa nama. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom je definitivno mnogo lepše i zabavnije. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca – rekla je Virdžinija neposredno pre venčanja.

Ona je otkrila i gde će odsesti. Za prvi susret sa rajskim ostrvima odabrali su „Emerald Maldives Resort Spa“, koji je ispunio sva njihova očekivanja. To potvrđuju i atraktivne razglednice na društvenim mrežama.

Na slikama mladi bračni par na jednoj od peščanih plaža razmenjuje nežnosti, vidi se i bazen koji kao da se stapa sa tirkiznim morem u daljini, ali i mala Violante bezbrižno spava u maminom krilu tokom popodnevnog odmora.

Izvor: hellomagazin.rs