Zavirite u dupleks u centru Beograda koji je Bekuti ostao posle Mrke: Luksuzni nameštaj, dve terase i nestvaran pogled (FOTO)

U samom srcu Beograda, na Vračaru smešten je raskošan dom Ane Bekute. U stanu koji se vodi kao dupleks, pevačica ima ogromni dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, nekoliko spavaćih soba i čak dve terase. Ovde je Ana dugi niz godina živela sa političarem, renovirala ga, dekorisala, kupovala nameštaj, opremala, te joj navodno nije bilo svejedno kada se povela priča oko testamenta i raspodele Mrkine imovine.

Zabolele su je spekulacije ne zbog toga što postoji mogućnost stan da izgubi, nego zato što ništa od navedenog nije tačno. Naime, Ana je dupoleks svojevremeno kupila sama putem kredita, jer, kako kaže, zaradila je više od Mrke i pametno ulagala. Sama je opremila stan, što je odavno za medije i kazala, a upravo to što svi zanemaruju tu njenu izjavu i fokusiraju se na pomenute laži je najviše boli.

Ana je vrlo otvorena sa medijima, čemu svedoči i to što je svojevremeno jednoj televizijskoj ekipi dozvolila da je posete i naprave nekoliko kadrova u njenom i Mrkinom stanu.

Stan Ane Bekute osvanuo je ubrzo na You tubeu, te su svi mogli videti kakav je u unutrašnjosti. Doduše, pevačica je ekipi dala samo da zavire u njen dnevni boravak, ali sasvim dovoljno se videlo. U dugačku prostoriju u koju se ulazi odmah sa vrata smešten je kauč, sa velikim televizorom, kao i trpezarijski sto sa stolicama.

Iz stana se izlazi na dve velike terase, na kojima Ana gaji cveće. S leve strane trpezarije ulazi se u deo sa spavaćim boravkom, gde je smeštena i pevačicina soba za sređivanje sa stolom za šminku i velikim ogledalom. Svi koji su ove kadrove imali prilike da vide mogli su da zaključe koliko je Anina nekretnina lepa, a nametnula se i pretpostavka da je tu uloženo dosta novca.

Dom Ane Bekute dupleks je na poslednjem spratu sa kog se prostire nestvaran pogled što je pevačicu i navelo da ga bez mnogo reči pazari i tu provede dugi niz godina.

Izvor: story.rs