Za njenu ljubav sa njim svi su znali: Ovaj estradni par ludo se voleo, pevač je nikad nije zaboravio (FOTO)

Prošlo je malo više od pola godine otkako nas je napustio frontmen grupe „Divlji kesten“ koji iza sebe ima mnogo hitova, a ono po čemu će pored muzičke karijere biti upamćen, jeste veza sa jednom od najpopularnijih voditeljki.

Ljubav između Dragane Katić i Igora Starovića dogodila se pre dvadeset i kusur godina, a o ovoj romansi svedoči i jedna fotografiju na kojoj Igor zaljubljeno gleda svoju izabranicu.

– Sve popularnija grupa „Divlji kesten“ osvojila je srca publike pevajući o Zoranu, a onda nežne ljubavne pesme o Kristini, Nataši… Mnogi su mišljenja da će Igor Starović, pevač i kompozitor benda, uskoro zapevati o jednoj Dragani. Zna se i zašto – jer se tako zove njegova devojka. Reč je o TV-voditeljki Dragani Katić, od koje se Igor u poslednje vreme ne razdvaja. – pisalo je u jednom časopisu.

Igor je svojevremeno pričao o njihovoj ljubavi koja mu je ostala u najlepšem sećanju.

– Bilo je zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna predivna osoba, veliki drugar, sjajna dama. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se nikad ne zaboravlja – rekao je pevač u svom poslednjem intervjuu za „Grand magazin“ ističući da je tada u to vreme bilo veoma teško, i da su oboje bili jako zauzeti na svojim poslovima, pa nisu mogli baš da se posvete jedno drugom.

Voditeljka je nakon saznanja da je Igor iznenada preminuo bila mnogo tužna, oprostila se od svoje velike ljubavi putem „Instagrama“, a njihova ljubav ostala je lepa uspomena koja ne bledi decenijama.

– Mnogo mi je teško i stvarno sam se potresla. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i ostali smo prijatelji i u lepim odnosima. On je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao – rekla je Dragana.

Izvor: story.rs