Vojvođanin pokazao kakav je Beograd na vodi izbliza: Svuda rupe po fasadi, a stanovi su još gori

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa jedne od terasa Beograda na vodi koji izbliza hvata „rupe svuda po fasadi, a stanovi su još gori“, kako primećuje autor pomenutog snimka.

Ovo nije jedini snimak iz luksuznog kompleksa – društvenim mrežama kružilo je mnogo fotografija za koje se tvrdi da su sa Beograda na vodi. Mnogi komentarišu „spolja gladac a unutra jadac“, ali sad vidimo da ni spolja nije „gladac“.

„Kad Vojvođanin daje ocenu BGH2O“, u fokusu su rupe koje će, zaključuje, „zakrpiti, ali kad se sveti Petar preporodi“. Nakon što je autor postavio snimak koji možete videti OVDE, očekivano su usledili brojni oprečni komentari.

„Te rupe su normalne i zatvaraju se na kraju. Tu je bila pričvršćena skela. Ja sam laik, a znam. Kakav je taj radnik i šta radi tamo?“, požurili su neki da mu objasne, dok mu drugi poručuju: „Čuvajte se vi da ne dobijete NSH20“.

Ipak, sudeći po komentarima, niko ne bi bio posebno iznenađen da rupe ostanu, jer se procenjuje da se o kvalitetu gradnje ovde ne vodi mnogo računa i da je „bio čvršći karton siti pod Gazelom“ od Beograda na vodi.

Izvor: nova.rs