Nastavnik preko noći postao milioner: Uplatio čitavo bogatstvo na Maroko, a ne zna ni jednog igrača – Nije čak ni pratio meč

Maroko je priredio najveće iznenađenje na Mundijalu, pošto je u osmini finala eliminisao favorizovanu Španiju. Mnogi su bili uvereni da će Maroko biti lak zalogaj za dominantnu Španiju, ali su se ozbiljno prevarili.

Međutim, bilo je i onih verovali da hrabri Marokanci mogu da pozitivno iznenade, a jednom mladom nastavniku iz Njujorka se ta vera i te kako isplatila. Amerikanac je uplatio čak 90.818 dolara da će Maroko proći u četvrtfinale i ostvario je dobitak preko milion dolara.

Bila je to najveća opklada u njegovom životu, a ono što je posebno zanimljivo je da o Maroku nije znao apsolutno ništa.

„Ne znam ime nijednog igrača“, priznao je mladi nastavnik, koji je prosto imao osećaj da Maroko može pobediti Španiju. Smatrao je da je njihova reprezentacija potcenjena.

„Neću da lažem i kažem da sam znao šta radim. Na kraju dana, to je bila opklada koja mi se samo posrećila. Ja sam običan degenerik“, priznao je nastavnik iz Amerike.

Iako je stavio čitavo bogatstvo na tiket, ovaj nastavnik nije gledao meč. Otkrio je da je učio osnovce da igraju odbojku u vreme kada se utakmica igrala.

„S vremena na vreme sam proveravao svoj telefon, ali nisam gledao utakmicu“, ispričao je za „Action Network“ novopečeni milioner.

Podsetimo, Maroko će u četvrtfinalu odmeriti snage sa reprezentacijom Portugala.

Izvor: kurir.rs