Vojaža i Emu gađali flašama, Breskvicu drvetom: „Momci, bolje da ste cveće kupili“ – Pevačica prekinula nastup

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupala je na Music Weeku gde su je pojedinci iz publike, kao i njenog bivšeg dečka Vojaža i koleginicu Emu Radujko, gađali flašama, satovima i drugim predmetima.

Anđela se jutro posle nastupa oglasila na svom Instagramu gde je otkrila da je dobila temperaturu. Tom prilikom ispričala je šta je sve doživala tokom nastupa.

„Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje – katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali… Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj…“, rekla je Breskvica i dodala:

„Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve“, rekla je Breskvica.

Slično je prošla i njena mlada koleginica Ema Radujko, kojoj je deo publike zviždao, vređao je, a zatim gađao flašama.

Ema je zbog incidenata bila prinuđena da dva puta prekine nastup. Ona se najpre obratila momcima koji su bacali flašice vode na binu i šmekerski poručila: „Momci, bolje cveće da ste kupili“, da bi potom ponovo morala da reaguje.

„Moram da kažem nešto – nama svima je top, a vi kako hoćete“, rekla je Radujko pošto je deo publike zviždao i dobacivao ka bini.

Izvor: mondo.rs