Teodora i Marijanu u Zenici zatekla neobična poruka na kolima: „Obzirom da ste iz Srbije…“ (FOTO)

Jedan par iz Srbije tokom posete u BiH, u Zenici, zatekao je poruku na svom automobilu, koja ih je ostavila bez teksta. Marijana i Teodor iz Beograda sa decom su posetili Zenicu i tom prilikom su platili parking za period od dva sata.

Međutim, porodica se u gradu zadržala nešto duže od tog vremenskog perioda. Kad su se vratili, sačekalo ih je iznenađenje u vidu poruke na na automobilu. Pročitavši šta je pisalo na ceduljici, porodica se oduševila gestom. Neko im je platio parking.

„Dragi prijatelju ili prijateljice. Obzirom da si iz Srbije, nisam hteo da ti se pokvari odmor malom neugodnošću. Naime, zaboravio/la si da uplatiš parking pa sam ti ja uplatio parking za ceo dan. Parking servis je hteo da ti napiše kaznu, a ja sam sprečio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici“, stajalo je u poruci koja im je ulepšala dan, ali i čitav boravak u Zenici.

Ovaj par nije hteo da ostane samo na tome, pa su poruku poslali Instagram profilu koji je posvećen „prijateljstvu BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore“, kako bi podelili i sa drugima ovaj divan gest.

„Da i mi podelimo nešto sa vama. Odlučili smo da porodično napravimo malu turneju po Bosni i na našem putu se našla i Zenica. Parkirali smo se i otišli šetati kroz grad. Došli smo u Zenicu oko 13:00 časova. Suprug je uplatio parking za 2 sata a nama se Zenica jako svidela pa smo ostali mnogo duže i totalno zaboravili na parking i da treba da platimo dodatno vreme. Kada smo se vraćali ka autu tek smo se minut, dva pred što ćemo doći do auta setili da smo zaboravili dodatno uplatiti za parking i očekivali smo kaznu. Na nekih dvadesetak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo ubeđeni da je to upravo kazna“, napisali su u objavi i dodali:

„Međutim, dočekala nas je jako prijatna poruka. Neko je valjda primetio da nam neko iz parking servisa želi napisati kaznu, da bi, verovali ili ne, taj neko ko nam je apsolutno nepoznat, sprečio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za celi dan. Šta reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor sa decom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!”, poručio je ovaj srpski par.

Izvor: kurir.rs