Voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u dala otkaz? Ljudi hoće peticijom da je vrate na ekrane – Ivana ćuti, čeka se odgovor čelnika

Harizmatična voditeljka Ivana Milenković važi za jedno od najlepših televizijskih lica na našim prostorima. Svojom otmenošću, harizmom i znanjem osvojila je gledaoce širom Srbije a već duži niz godina deo je Radio Televizije Srbije.

Ivana je završila Muzičku školu „Vatroslav Lisinski“ posle čega je upisala Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu gde je završila osnovne i master studije, a upisala je i doktorske studije na odseku za ekološku i bioklimatsku arhitekturu.

Novinarstvom je počela da se bavi 2011. godine, kao autor priloga iz arhitekture u emisiji „Sve boje života“ na RTS. Vodila je i „Kontekst 21“, „Studio znanja“ i „Kulturni dnevnik“, a potom je prešla na jutarnji program RTS-a, gde je i stekla najveću popularnost. Zbog toga njen izostanak iz ove emisije poslednjih meseci, nije mogao da prođe nezapaženo.

Gledaoci koji su navikli da je prate još od početka marta pa do sada, pitaju se šta je sa Ivanom, a neki su joj čak pisali i ispod objava na njenom Instagram profilu.

„Zasto Vas nema na televiziji?“, „Šteta što nije više na RTS, nema je dugo“, „Lepa fotografija kao i uvek. Nas ipak u ovom trenutku najviše interesuje vaš trenutni status s obzirom da ste javna ličnost izuzetno draga mnogim gledaocima. Vaše nepojavljivanje na televiziji je itekako primetno. Pozdrav“, „Pa Ivana gde si ti? Svaka čast tvojim koleginicama ali mi je neobičan jutarnji program bez tebe. Navikao sam na tvoj jutarnji osmeh“, ređali su se komentari.

„Hajde Ivana, vraćaj se u Jutarnji. Počeće da skupljaju peticiju da te vrate na posao“, šaljivo je napisao jedan Ivanin obožavalac, na šta je ona odgovorila smajlijem.

Novinarske ekipe su zvale Ivanu, ali ona nije odgovarala na pozive, tako da smo uskraćeni za njenu stranu priče. Ostaje da čekamo i vidimo šta će se dalje dešavati.

Izvor: espreso.co.rs