Hitan apel za pomoć Neveni iz Dubone koja je ostala bez dela ruke: Ima rešenja za nju ali za to smo potrebni svi

Devojka Nevena V. (20) iz Dubone kod Mladenovca teško je povređena kada je pomahnitali U. B. izvršio gnusno delo kakvo Srbija ne pamti. Srećom, Nevena je zadržala glavu na ramenima, ali je ostala bez leve podlaktice.

Sada se na društvenim mrežama pojavila informacija da je devojci potrebna opracija i veštačka ruka kako bi dalje nastavila sa normalnim životom, a njen prijatelj za Kurir je potvrdio tu informaciju.

„Dragi moji, u teškim danima posle tragedije koje su mnoge porodice zavile u crno, želimo da pokažemo solidarnost i da ljubavlju i dobrotom popravimo svet u kojem živimo i u kojem rastu naša deca kako bi ga za njih ostavili boljim nego što je trenutno“, poručio je Nevenin prijatelj i dodao:

„Predivna Nevena V. koja ima samo 20 godina, u napadu kod Mladenovca 4. maja teško je ranjena. Kao posledica teškog ranjavanja Neveni je amputirana leva podlaktica. Ipak postoji rešenje i za bolji Nevenin život. Veštačka, bionička ruka koja bi joj život učinila manje teškim i olakšala mnogobrojne probleme, ali je veoma skupa i nedostižna za Nevenu i njenu porodicu jer košta oko 50.000 evra u zavisnosti od težine povrede, a država dotira maksimalni iznos do 11.000 evra“, objasnio je Nevenin prijatelj.

On se molbom obratio redakciji Kurira i zamolio sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu devojci tako što bi uplatili novac direktno na namenski račun za pomoć Neveni V.

Svi koji su u mogućnosti mogu uplatiti donaciju na sledeći broj tekućeg računa: 160600000170217589 Banka Intesa; Svrha uplate: Donacija za Nevenu V.

Izvor: kurir.rs