Tri godine su čekali taj dan: Gagi i Branka van sebe od sreće – Anđela potvrdila najradosnije vesti (FOTO)

Anđela Jovanović, ćerka jedinica Dragana Jovanovića i Branke Pujić, rešila je da tri godine veze sa bivšim atletičarem Mihailom Dudašem kruniše brakom. Glumica je potvrdila da su pripreme za svadbu uveliko u toku, ali detalje ceremonije drži u strogoj tajnosti.

Anđela i Mihail važe za jedan od najskladnijih parova, tako da im javnost već duže predviđa brak. Nerazdvojni su i zajedno savršeno funkcionišu, pa ne čudi što su se odlučili na sledeći korak. Za svadbu su znali samo roditelji i najbliži prijatelji, tako da mlada glumica nije srećna što je ta informacija procurela u javnost.

„Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam sve želela da sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, o privatnom životu ne želim da pričam“, izjavila je Anđela za „Blic“ kada su je pozvali za izjavu.

Anđela i Mihail upoznali su se u Londonu dok su bili na master studijama. Zajednički život započeli su u Londonu, a nastavili u Beogradu, gde oboje grade uspešne karijere. Ćerku Dragana Jovanovića i Branke Pujić gledali smo kako u filmu „Nečista krv ‒ greh predaka“, dok Mihail od prošle godine obavlja funkciju sportskog direktora Srpskog atletskog saveza.

Izvor: hellomagazin.rs