Više nije tajna, ovo je muž glumice Bojane Ordinačev: „Dobro sam izabrala oca svog deteta“ (FOTO)

Glumica Bojana Ordinačev čitavu deceniju, i malo više, u vezi je sa jednim muškarcem, za kog mediji nikako nisu mogli da saznaju o kome se radi, koliko god to delovalo čudno.

Poznata glumica nije krila da je zaljubljena, da kraj svog izabranika ima čkubav, sigurnost i maksimalnu podršku, ali o tome čime se bavi i kako izgleda nije želela da govori. Po mišljenju mnogih postupila je baš kako treba, jer njena jača polovina nije javna ličnost.

Ovaj čovek o kojem se ništa ne zna i glumica Bojana, žive zajedno godinama unazad, a njihov dom je pre par meseci ulepšao sin Najda. Baš zahvaljujući nasledniku ove dramske umetnice u javnost je prvi put dospela prva zajednička fotografija, na kojoj su uz njega i mama i tata.

Bojana je fotografiju podelila sa javnošću, objavila ju je na „Instagramu“ uz pitanje: „Koja je vaša omiljena fotka?“ Iako su na njoj samo senke glumice, njenog muža i sina, ipak dosta toga se iz slike može zaključiti.

Ono što je uočljivo jeste da je muž Bojane Ordinačev izuzetno visok i zgodan muškarac, sportski tip koji je posvećen sinu, rado ga vodi u šetnje i sa njim provodi slobodno vreme.

Izvor: story.rs