Dnevni horoskop za 1. decembar 2022. Vage se danas suočavaju sa istinom, Blizanci ostvaruju ciljeve

Ovan

Ljubav: Insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rešenjima i potisnutim očekivanjima. Posao: Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše psihički iscrpljuju.

Bik

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku uzbudljivu zabavu. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Blizanci

Ljubav: Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Rak

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Lav

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš »san o velikoj sreći«, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Devica

Ljubav: Potrebno je da razumete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni Vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi. Posao: Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali Vama je jasno da stvari izgledaju neuverljivo i drugačije. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Strelac

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vodolija

Ljubav: Stalo Vam je da delujete kao perfekcioništa, koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Posao: Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu.