Cela Srbija ovo željno iščekuje: Selektor Srbije izabrao tim koji će igrati sa Švajcarskom – Evo da li je Vlahović među njima

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak u 20 časova igra odlučujući meč za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva sa Švajcarcima, koji su naši dužnici sa prethodnog Mundijala.

Ono što sve nas najviše zanima jeste u kom timu će Srbija napasti Švajcarsku. Kurir je pratio treninge „orlova“, ali je i prikupljao podatke od ljudih koji su bliski našem državnom timu i tako došao do imena igrača za koje se očekuje da će započeti duel sa Švajcarcima.

Ono što će sigurno naš narod obradovati, jeste podatak da će u napadu od 1. minuta biti Mitrović i Vlahović!

Za sada odbrana ostaje ista, a jedina mogućnost za zamenom je kod Miloša Veljkovića, gde Srđan Babić ima šanse da zaigra od starta meča.

Nema dileme kod veznog reda, tu će sigurno biti već proveren krilni tandem Živković – Kostić, dok su u sredini mesta rezervisana za Sergeja, Lukića i Tadića.

Naša kadrovska situacija je, na našu sreću, povoljna. Manje povrede koje ima nekolicina igrača ipak neće biti prepreka da zaigraju u meču decenije.

Došlo je vreme da Srbija uđe među 16 najboljih selekcija sveta, jer naši „Orlovi“ to mogu!

Tim Srbije koji će nas predstavljati u meču sa Švajcarskom:

golman: Vanja Milinković-Savić; odbrana: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković; vezni red: Saša Lukić, Andrija Živković, Dušan Tadić, Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić; napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović.

Izvor: kurir.rs