Vesti iz Italije nisu dobre, Arijana Mihajlović ga emotivno podržala: „Neću odustati od tebe, ti si moja stena“

„Napred, Siniša!“, napisao je na Tviteru jedan ugledni italijanski novinar, misleći na fudbalera, ali nije objasnio zbog čega je stavio takvu objavu. Javnost se zabrinula, svi su se s razlogom zapitali šta se dešava sa Sinišom Mihajlovićem i njegovim zdravstvenim stanjem.

„U ovom trenutku, u 11.53, Siniša Mihajlović je stabilno. Vesti koje se pojavljuju su lažne. Istina je da se u nekoliko poslednjih sati njegovo stanje pogoršalo. Pored njega je porodica koja mu pruža podršku“, napisao je Ilario di Điova na Tviteru.

Porodica se ne oglašava, ali nadajmo se da će, uz njihovu podršku, fudbalska legenda ponovo pobediti sve izazove i uskoro se vratiti uobičajenom životu. Njegova supruga Arijana ne ispušta ga ni iz vida, ni iz zagrljaja, a često mu ostavlja i poruke na društvenim mrežama.

„Ljubav je nešto večno, aspekt se može promeniti, ali ne i suština“, napisala je nedavno pored jedne zajedničke fotografije. Zajedno su prolazili kroz sve uspone i padove, uvek uspešno, jer su bili svesni činjenice da posle kiše uvek dođe sunce: „Za lepe zalaske potrebno je i oblačno nebo“. „Neću odustati od tebe, ti si moja stena“… Ljubav koja traje decenijama. Porodica, najveća podrška. Verujemo u Sinišu, nema predaje.

Izvor: hellomagazin.rs