Zbog ove fotografije se svi smeju Lepoj Breni: Pevačica se uništila na fotošopu – fanovi u neverici

Jedna od najpopularnijih pevačica Lepa Brena je podlegla trendu ulepšavanja svojih slika na društvenim mrežama.

Nije tajna da poznate ličnosti vole i aktivno koriste fotošop, ali neke u tome umeju dobro da preteraju. Tako je i u Breninom slučaju, koja u pokušaju da ispadne mlađa – ispala smešna.

Tako se Lepa Brena zaigrala u nameri da joj lice izgleda mlađe i zategnutije. Ali s obzirom da postoje snimci iz emisije u kojoj je gostovala i u kojoj se fotografisala, sve deluje prilično komično.

Ovaj blam primetili su mnogi na društvenim mrežama, a oni smatraju da bi Brena sledeći put morala da bude pažljivija.

– Breno, ne možeš više da budeš devojka od 20 godina! Ženo, šta uradi od sebe? Ovo je Fotošop, katastrofa! Ova Brena na slici i Brena u emisiji – dve različite osobe! Breno, mani se Fotošopa i drži se ananasa! Ovo zvezdi tvog kalibra ne priliči! – samo su neki od komentara ispod pevačicine slike koja je sve iznenadila.

Inače, pevačica je ovu fotografiju preuzela iz emisije „Ami Dži šou“, u kojoj je gostovala pre 3 dana. Kad se pogleda snimak pomenute emisije na Jutjubu, jasno se primeti razlika između Breninog izgleda uživo, odnosno na televiziji, gde nema filtera, i slike koju je postavila na svom Instagram profilu…

Izvor: kurir.rs