Vesna Zmijanac otišla na Bukulju – Nikolija pokazala šta radi pevačica nakon operacije: „Kod mame uvek ovako“

Legendarna folk pevačica Vesna Zmijanac, koja je nedavno operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, sad je sa ćerkom Nikolijom otišla na oporavak na Bukulji, gde pevačica i inače provodi najlepše vreme daleko od gradske gužve u velikoj kući.

Vesna je inače poznata kao veliki radoholik i domaćica, što je njena ćerka i pokazala. Naime, Nikolija je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je njena mama, iako treba da se odmara, spremila šerpe i lonce.

„Kod mame uvek ovako“, napisala je pevačica kratko i otkrila kako njena majka provodi dane na planini.

Vesna se, razume se, nije oglašavala posle operacije, a za kontakte sa medijima zadužena je njena ćerka Nikolija. Ona je za domaće medije nedavno rekla da je zadovoljna kako je prošla operacija i da se Vesna oporavlja.

„Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Svakodnevno joj pomažemo i donosimo stvari. Odlazim u nabavku, kako bih joj sve olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još uvek nismo sigurni kada će to biti“, izjavila je Nikolija nedavno.

Izvor: kurir.rs