Potrošači zgroženi pecivom iz marketa: „Ovo je bezobrazluk, isto kao onomad sa ćevapima“ – Prizor iz vitrine izazvao oštre reakcije

Na društvenim mrežama odnedavno se velikom brzinom širi fotografija peciva iz marketa na kome se vidi jedna vrsta peciva na kome je komad odlomljen ili odgrižen i vraćen u vitrinu.

Korisnici društvenih mreža su bili zgroženi zbog bezobrazluka pojedinih kupaca.

„Je li odlomljeno ili odgriženo“, pita se neko u prvom komentaru ispod fotografije, dok u drugom stoji:

„Ovo nije neko gladan, ovaj je bezobrazan. Gladan ne uzima jedan zalogaj i ostavi ovako, isto kao ono onomad sa ćevapima, to nije sirotinja, to je sebičluk. Toliko“, glasi drugi komentar.

Povodom ove fotografije neki su podelili slična iskustva koja su imali u pekarama ali i marketima.

„Kupio u seosku pekaru kroasane, prazne. Zapakovani u kesu. Uzimam i vidim odgrižen. Imam ubrus i na njega stavljam kad već uzmem iz kese, ne vraćam zagrižen. Pa se mislim, je li sam blesav ili šta“, stoji u jednom od komentara, a neko se nadovezuje:

„Koliko pojedenih čokolada, popijenih sokova, kobaje načete sam video u ćošku, popijeni jogurti, jeste preskupo, ali i nekulturno“, piše jedan korisnik.

Inače, trend jedenja u marketima zaživeo je u poslednje vreme. U mnogim marketima primećeno je kako kupci krišom otvaraju čokolade, uzimaju rinfuznu robu i suhomesnate proizvode, pojedu dok su u objektu i izađu praznih ruku i punih stomaka.

Često se dešava da pakovanjima jaja u marketima fali po jedno jaje, dok je nedavno jedan korisnik mreža objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je iz pakovanja toalet papira izvučena jedna rolna.

Izvor: kurir.rs