Verica i Veljko slave 10 godina braka – Kreatorka otkrila zašto se udala baš u četvrtak: „Saznala sam za jedno verovanje“

Par koji važi za najintrigantniji na javnoj sceni, Verica Rakočević (75) i Veljko Kuzmančević (40) slave 10 godina braka. Svojim primerom pobili su sve loše i maliciozne komentare, pa danas ponosno govore o svom odnosu koji neguju čitavu deceniju.

Kreatorka je, govoreći o braku s Veljkom, prvi put otkrila i zašto je za venčanje odabrala baš četvrtak, a ne u subotu ili nedelju, kako to većina ljudi radi.

„Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život“, otkrila je Verica i dodala:

„Na moju sreću, možda i nesreću, nemam dodir sa godinama. Niti ih brojim, niti o njima razmišljam, možda baš zbog snage i energije koju imam. S tim u vezi, bilo mi je sasvim prihvatljivo da obučem divnu mini haljinu Vivijen Vestvud u kombinaciji sa crnim čizmama. Taj dan pamtim kao jedan od najsrećnijih u mom životu, pored trenutaka kada su se rađala moja deca“, rekla je Verica Rakočević.

Ona i Veljko otkrili su i uz koju pesmu su otplesali prvi ples.

„Da li znaš da te volim“, Dado Topić. To je pesma uz koju su mnogi ljubavisali i venčavali se, romantičan je Kuzmančević, a Verica se nadovezala:

„Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca. Gostima smo poslužili ćevape i krempite“, prisetila se Verica.

Verica i Veljko otkrili su i šta su jedno drugom poželeli za 10. godišnjicu braka.

„Poželela sam mu da u godinama koje dolaze bude srećan koliko je bio do sada. Takođe sam mu poželela da ostane ovakav kakav je poslednjih mesec dana, odnosno da nastavi da razvija svoje profesionalne kvalitete kako samo on zna i ume“, rekla je Verica, a Veljko se nadovezao:

„Ja sam gospođi poželeo da konačno malo uspori jer je ovih deset godina bio ‘pun gas’. Nadam se da će početi malo više da „kulira“, rekao je Veljko kroz osmeh.

Izvor: hellomagazin.rs