Kačavendin verenik je otac deteta Milice Dabović? Milena ga sahranila, košarkašica optužila za nasilje – Isplivali neverovatni detalji

O vereniku Milene Kačavende mesecima unazad se priča. I dok ona tvrdi kako joj je verenik poginuo, Milenina bivša drugarica Ana Ćurčić uverava sve da je u kontaktu sa čovekom koji sebe predstavlja Mileninim verenikom.

Tokom jednog gostovanja u emisiji „Amidži šou“ Milena je otkrila da će se posle nekog određenog perioda samovanja, jer podsetimo, Kačavenda ima brak u trajanju od 20 i više godina iza sebe i dvoje dece, udati.

Ubrzo nakon što je vest o njenoj udaji buknula u javnosti poput plamena, Milena je saopštila, tada tužne vesti javnosti, a to je da je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nezgodi u Austriji. Međutim, domaći mediji su došli do saznanja da je Milenin verenik živ i da je ona još jedna žena u nizu njegovih prevara.

Bivša košarkašica Milica Dabović imala je veliku ljubavnu priču sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je tada zanimalo kako taj čovek izgleda i ko je on zapravo, te je tom prilikom i otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je ona tvrdila, već da je njegovo pravo ime Ljuba, što je bivša košarkašica naknadno i potvrdila, i da je u Beogradu poznat po mnogim prevarama, a da je tada Milica bila samo još jedna od njegovih žrtava.

„Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog“, rekla je tada Milica za medije otkrivši da se radi o izvesnom Ljubomiru:

„Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole“, ispričala je Dabovićeva tada, a sada se nagađa da je reč o istom čoveku koga je Milena predstavljala kao verenika.

Izvor: pink.rs