Vanbračni sin Miroslava Ilića konačno pozvao oca: Ovo su detalji njihovog razgovora

Svima je dobro poznato da se po medijima spekulisalo da pevač Miroslv Ilić ima vanbračnog sina, koji je dugo sanjao o tome da sa svojim slavnim ocem uspostavi blizak odnos, međutim to se nije dogodilo nikada. Devin Antović je nakon dugogodišnjeg procesa koji je pokrenula njegova majka kako bi se dokazalo biološko očinstvo pevača, u aprilu ove godine nakopokon otvorio dušu.

– Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ rekao je vanbračni sin Miroslava Ilića, po izlasku iz Palate pravde.

On je pravu istinu saznao tek 2008.godine, kada je imao 22 godine, da je on zapravo vanbračni sin Miroslava Ilića, a do tada je mislio da mu je otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku.

‒ Pozvao sam mog oca Miroslava veoma brzo nakon što sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Posle pauze koja je nastala, odgovorio je: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo tada o mnogim raznim stvarima, čak i o fudbalu. Nakon toga smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kada sam kupio kartu, on me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje ‒ rekao je Devin, koji je po zanimanju lekar anesteziolog.

Svojevremeno je rekao da nije ljut na Miroslava ali nema potrebu i želju da ga upozna i popriča s njim, ali se njegove mišljenje promenio+lo četrnaest godina kasnije.

– Mnogo mi je teško palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ja zamišljao da jeste – rekao je Devin.

Izvor: story.rs