Od slatke devojčice anđeoskog glasa do crvenokose lepotice: Lena Stamenković sada ima 17 godina i neprepoznatljiva je (FOTO)

Jedna od najomiljenijih učesnica muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“, Lena Stamenković, oduševila je javnost kao preslatka devojčica tokom 2014. godine kada se prvi put pojavila na sceni.

Učesnica prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“, ostavila je veliki pečat svojim sjajnim interpretacijama, a na internetu se i dalje preslušavaju njena izvođenja pesama „Počnimo ljubav iz početka“, „Bonito“, „Đelem đelem“, „Što učinila si ti“ i druge.

Pinkova zvezdica jednom prilikom otkrila je kako se provela na Dečijoj pesmi Evrovizije i istakla da joj je san da našu zemlju predstavlja i na pravoj Evroviziji.

„To mi je san, stvarno. Sa druge strane, ja sam već predstavljala našu zemlju i možda treba još nekom dati šansu. Prošle godine su mi rekli da uživam u svemu jer jako brzo prođe vreme. Lepo je iskustvo, lepo je doživeti sve to“, ispričala je Lena.

Ona je osvojila srca publike kako svojim glasom i talentom, tako i harizmom koja mnoge nije ostavila imunim.

Lena danas ima 17 godina, a pored pevanja i takmičenja u „Pinkovim zvezdicama“ oprobala se u jednoj predstavi. Izrasla je u pravu lepoticu i svi joj se dive što je ostala harizmatična i iskrena kao i pre.

Izvor: espreso.co.rs