Uništila mu je brak, a onda se udala za njega: „Njegova žena je kriva za sve“

Mnogi se pitaju da li ljubavna afera može da preraste možda u brak. Jedna žena podelila je mišljenja na društvenim mrežama svojom ispovešću.

Evo kako je jedna Emili počela svoju iskrenu ispovest:

„Mislim da nijedna žena ne voli da bude druga. Nisam ni sanjala da ću se zaljubiti u oženjenog muškarca, ali eto desilo se, ne mogu protiv sebe. Bio je dovoljan samo jedan njegov pogled, da izgubim razum.“

„Džon i ja upoznali smo se u firmi u kojoj smo radli. Mnogo smo vremena provodili zajedno. Bez obzira što mi se dopadao, nisam htela da budem sa njim. Družili smo se godinu dana, a ja sam u to vreme imala i partnera. Mislila sam da naš odnos ne bi imao budućnost i nisam ništa činila, sve dok mi jednog dana nije dao signal. Stavio mi je do znanja da mu se dopadam.“

“Ljudi oko mene počeli su da primećuju da sam zaljubljena i srećna, ali nisu hteli da budem nekome “drugi izbor”. Znala sam samo da sam upoznala čoveka svog života.”

“Započeli smo vezu veoma brzo, i skrivali smo se skoro godinu dana. Bilo mi je prelepo u toj vezi, ali sama pomisao da moramo sve da radimo u tajnosti, jednostavno me izluđivala. Insistirala sam da sve kaže ženi, i tako je i bilo. On je raspravio sve što je imao sa njom i podneli su papire za razvod”.

“Njegova supruga sam danas ja i potpuno sam sigurna da me neće prevariti nikad. Njegove žene mi nije uopšte žao, jer je trebala da mu posvećuje više pažnje, pa nikada ne bi želeo da je ostavi.”

“Zaista nisam najponosnija zbog načina na koji je naša ljubav otpočela, ali definitivno je ljubav i presudila. Ipak, da je bilo dovoljno ljubavi u njihovom braku, ja ne bih imala  nikakve šanse”, rekla je Emili.

Izvor: novipocetak.com