Pevačica nije ni slutila da će je ovo zadesiti: Dragana Mirković proživljava najteže dane u životu

Naša poznata pevačica Dragana Mirković našla se na meti prevaranata, te sada daje sve od sebe da kolege, svoju publiku a i širu javnost upozori na ljude koji pokušavaju da na osnovu njenog imena i zarade.

Očaj i suze naše pevačice zbog ovog nemilog događaja sve su jače, jer iako je angažovala najbolje advokate u Austriji, ona ne pronalazi način da se izbori sa zloupotrebama na internetu.

Vrlo je teško doći do prevaranata koji na ovaj način žele da steknu bogatstvo, tako da je angažovanjem pravnika i obaveštavanjem policije pevačica uzela stvari u svoje ruke, te putem društvenih mreža negira da ima bilo kakve veze sa tim.

Radi se o sajtu za prodaju suplemenata, tj. proizvoda za mršavljenje, koji na reklami ima Draganin lik, te obećava da se za kratak vremenski period skinu znatne količine kilograma. Ovi prevaranti prezentovali su, naravno lažno, da je Dragana smršala čak 21 kilogram, što je pevačica oštro i demantovala već nekoliko puta.

– Ovo nije istina, ja ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje, i nikada nisam imala 21 kilogram viška. Čuvajte se prevare – napisala je Gaga vidno uzrujana zbog ovih laži o njoj.

Suze koje je prolila naša pevačica Dragana Mirković gorke su, jer ni u kom slučaju nije mogla da zamisli da će neko iskoristiti njeno ime i prezime, da se obogati na tako nebulozan i veoma ružan način.

Izvor: story.rs