Ana Nikolić žestoko napala Rastu nakon bliskih snimaka s Bekvalčevom: Iznervirala se kada je videla ovo

Iako je u javnosti izgledalo kao da su Ana Nikolić i njen bivši muž Stefan Đurić Rasta u odličnim odnosima nakon razvoda, izgleda da su se neke stvari izokrenule.

Naime, svi su ostali u šoku nakon što je Ana pre dva dana na Instagramu objavila sliku svog bivšeg muža, na kojoj stoji da je ovaj poznati reper, nakon svih skandala koje je imao, odlučio da okrene novi list i sredi život iz korena, uz to iznevši niz optužbi na njegov račun.

Kako se od izvora bliskog pevačici saznaje, do statusa u kome je rekla da će Rasta snositi konsekvence za sva loša dela koja joj je uradio i da će u lajvu otkriti čitavu istinu o njemu, došlo je iz dva razloga: prvo zbog njegovog nedavnog zajedničkog nastupa s Natašom Bekvalac u Parizu, ali i zbog članka koji je podelila na svom Instagram profilu, u kom se može videti da mu je na prvom mestu zdravlje.

– Ana se mnogo iznervirala kad je videla snimke koje je Nataša objavila s Rastom iz Pariza. Kao što je već poznato, Ana je već duže vreme ljuta na svoju nekadašnju drugaricu, a sve je kulminiralo kada se saznalo da Nataša snima duet baš s njenim bivšim mužem.

– Nakon što je videla da Nataša javno zahvaljuje reperu što je delila binu s njim i kako je zanosno igrala oko njega na bini, iznervirala se skroz. Odmah je u svojoj glavi zamislila scenario po kome su njih dvoje bili zajedno i u hotelu i da su provodili vreme zajedno. Kad je saznala da su se njih dvoje vratili ranim jutarnjim letom iz Francuske, to je bila kap koja je prelila čašu. Međutim, ništa od toga nije istina, jer su se Nataša i Rasta videli tek pred sam izlazak na binu. Oni su otpevali duet, a onda je Rasta otišao svojim putem, dok je Nataša nastavila da zabavlja publiku u prepunom klubu.

– Svako je bio sa svojim društvom, Nataša je čak došla nekoliko dana ranije sa sestrom Tanjom, pa je išla i u Diznilend i u kabare, a Rasta je imao vremena za ručak s timom i kratku šetnjicu po kvartu gde se klub i nalazio – kaže izvor blizak pevačici, pa još dodaje:

– Nakon što se Ana smirila, do nje je došao i članak koji je šerovala, u kom je Rasta predstavljen kao neko ko se u potpunosti posvetio zdravom načinu života, vežbanju, kao i da je poročan život i prošlost daleko iza njega. Protumačila je to odmah kao atak na nju i indirektnu prozivku da je ona sve nasuprot njemu, da i dalje ne može bez njega i da pati, dok je on nastavio život i uživa. Ani je sve to teško palo, takve priče je mnogo dotiču, pa je burno odreagovala u afektu i napisala na sve što joj je u tom trenutku bilo na srcu.

– Ovaj „veliki otac“ moraće da snosi konsekvence za sva „zlodela“ koja je uradio meni kao majci. Od danas u lajvu idu sve istine! – stoji u Aninoj objavi, dok je Rasta bio kratak u svojoj izjavi:

– U kontaktu smo koliko moramo da budemo, tako da ne bih više ništa komentarisao – rekao je Rasta.

Pevačica Nataša Bekvalac se u jednom intervjuu pre godinu dana osvrnula baš na govorkanja da između nje i Ane Nikolić vlada velika netrpeljivost i da je uzrok tome baš duetska pesma s Rastom.

– Čula sam za to, ali nikada nisam imala neprijatnost s njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Priče su izmišljane bezveze, dovele su me u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u divnom poslovno-privatnom odnosu, tako da tu nema prostora za takve priče. I šta sad, ne možeš da popiješ kafu s nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše. Toliko me
to nervira da to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem. Videla sam se sa Anom u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla – rekla nam je Bekvalčeva.

Izvor: kurir.rs