Umesto od lopte, Ana i Bastijan sada zarađuju od lopate: Posvetili se novom biznisu

Bivša teniserka Ana Ivanović i nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger promenili su živote iz korena kada su se preselili u Austriju, gde žive sa sinovima Lukom i Leonom. Nekada uspešni sportisti odlučili su da promene „zanimanje“ i da se upuste u neke druge poslovne vode.

Bračni par dobio je sjajnu novčanu ponudu, pa su prihvatili da reklamiraju baštenski alat.

„Ana i Bastijan su se dosta povukli iz javnog života. Posvetili su se porodici, uložili su novac u pametne, profitabilne poslove, a odnedavno su se upustili u njima do sada nepoznatu poljoprivrednu granu“, otkrio j izvor za Pink.rs, i dodao:

„Oni su nedavno dobili ponudu od jedne nemačke firme koja se bavi prodajom nameštaja, kućnih uređaja, ali i zemljoradničkih alata. Postali su zaštitna lica brenda koji nudi ogroman asortiman baštenske opreme poput ašova, kosilica i motika. Oboje su se povukli iz sveta sporta, te su odlučili da novac zarađuju na drugačije načine, a reklame su im dodatan izvor prihoda. Upravo zbog toga našli su se na naslovnoj strani kataloga te kompanije, pozirajući s motikama u rukama“, ispričao je gore pomenuti izvor.

Inače, sportski par je pre dve godine kupio veliko imanje u podnožju Alpa, gde uživaju u porodičnim momentima. Ana s vremena na vreme na društvenim mrežama objavlja fotografije sa putovanja.

Izvor: pink.rs