Godinu dana nakon razvoda od Marijinog oca, Verica se udala za poznatog muzičara: Brak sa Mićom trajao je kratko

Miodrag Mića Nikolić poznat je kompozitor i muzičar i vlasnik jedne izdavačke kuće čiji su članovi pored Verice, bili i mnogi poznati pevači kao što je Šaban Šaulić. Nakon razvoda od Marijinog oca Rajka Šerifovića, Verica se samo godinu dana kasnije venčala sa kompozitorom.

Njih dvoje nisu dugo bili u braku – svega tri godine, a Veričinoj ćerki Mariji Šerifović nije smetalo što je tako brzo ušla u drugi brak.

„Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje“, priseća se Verica i dodaje:

„Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari“, zaključuje Verica Šerifović.

Izvor: story.rs