Ubijen mladić (19) kod graničnog prelaza Batrovci: Policija traga za Avganistancem – Kamiondžija opisao šta se dešavalo

U blizini graničnog prelaza „Batrovci“ nepoznate osobe napala su dva muškarca koja su peške krenula sa graničnog prelaza prema selu Batrovci i jednog od njih smrtno ranile, saznaje Kurir. Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intezivno traga.

Policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića, a jednog od njih, devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem.

„Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata“, ispričao je vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još uvek nisu poznati, a kako se saznaje ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, koje su ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pobegne dotrčao je do granice i zatražio pomoć.

Patrola je krenula da pretraži deo puta, na kome su pronašli mladića (19) kome više nije bilo spasa. Mladić je imao nekoliko ubodnih rana na telu. Muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen je u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznaje Kurir policija intezivno traga za migrantom iz Avganistana.

Izvor: mondo.rs