U ovoj venčanici se Ana Ivanović udala za Bastijana: Kupila je po simboličnoj ceni na internetu (FOTO)

Svadba poznate srpske teniserke Ane Ivanović i svanog nemačkog fudbalera bila je glavna vest, 12. jula 2016. godine, kada je tačno u podne Ana izgovorila je sudbonosno “da” Bastijanu Švajnštajgeru. Pričalo se mnogo o venčanici koju je teniserka odabrala za njen najvažniji dan u životu.

Posle građanskog venčanja u Veneciji u gradskoj većnici, mladenci su sutradan svoje zavete izgovorili i u crkvi, pred Bogom, u crkvi Abbazia della Misericordia, jednoj od najstarijih u romantičnom gradu na severu Jadrana.

Svetski mediji pisali su o svedenoj venčanici koju je teniserka odarala za tu svečanu priliku, a koja je imala potpis Parkera Farala, koju je po ceni od 275 evra nabavila putem Interneta. U pitanju je bela haljina užeg kroja, sa naborima na prednjem delu i uz mali prorez na grudima, što je poprilično iznenadile mnoge, jer se očekivalo da Ana ipak ponese neku skupocenu venčanicu sa potpisom poznatog dizajnera, poput Vere Vang ili nekog drugog poznatog dizajnera.

Drugog dana, na crkvenoj ceremoniji, Ana je nosila drugu venčanicu, koja je kreacija Suzi Tarner, a u pitaju je elegantna kreacija sa dugim šlepom, a nosila je i buket božura, kao i efektnu punđu. Naša teniserka je oba dan imala osmeh od milion dolara. Bastijan je nosio klasično odelo, a do mesta na kom su se venčali došli su, kako to i bude na ovakvim događajima u Veneciji, u vodenom taksiju.

Svadbeno veselje održano je u jednom luksuznom hotelu “Kanal Grande”, u kome su se venčali i Džordž i Amal Kluni. Do hotela su gosti dolazili gondolama. Mladenci su svoj prvi ples odigrali uz glas Nine Badrić, koja je zabavljala zvanice, po Aninoj želji.

Izvor: story.rs