Milica Tomašević zamenila Breninog sina glumcem koga svi znate: „Lako je uzbuditi se pored Kubure“ (FOTO)

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, okrenuo je novi list u životu, nakon što je raskinuo vezu sa našom poznatom glumicom Milicom Tomašević, koju smo proteklih godina gledali u seriji „Igra sudbine“, a to je učinila i glumica sudeći po objavama.

Na njenom Instagram profilu se do sada nekoliko puta moglo videti da pozira u bliskim pozama sa dva, tri različita muškarca, stavljajući u opis slika srca i druge emotikone ljubavi.

Bivša devojka Viktora Živojinovića odavno je, još pre nego što su mediji za to saznali, stavila tačku na odnos sa Bobinim i Breninim naslednikom. Ona je otvorena za nove veze, ljubavi i poznanstva, pa i muška prijateljstva, koji joj, kako je ona i rekla, više prijaju nego ženskih.

Milica je u toku snimanja filma „Vera“ pokazala da se jedno takvo prijateljstvo izrodilo baš dok je trajalo snimanje. Naime, bivša devojka Viktora Živojinovića ostvarila je divnu komunikaciju sa kolegom Aleksandrom Srećkovićem Kuburom, koji joj u potpunosti odgovara. Iako je razlika u godinama veća, njihove energije su se poklopile, kao i smisao za humor, pa i pogled na svet. Zbog toga je na premijeri filma, u raskošnoj toaleti prodefilovala crvenim tepihom baš sa njim.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura, pak voli da je u društvu mladih i zgodnih žena, pa je predlog prihvatio oberučke, te su zajedno prošetali pred objektivima fotoreportera. Komentari prisutnih bili su isključivo pozitivni, mnogi su se čak i našalili da je Kubiru Miličina mladost podmladila, a da ona zrači nekim posebnim sjajem i energijom kada je pored njega.

Izvor: story.rs