Tužna priča genija kojeg su nepravedno izbacili iz kviza: Građevinski radnik prehranjuje četvoro dece i jako je human

Svima koji su pratili sinoćnu epizodu kviza „Najslabija karika“ najveći utisak je ostavio Vladimir Krnač, takmičar čije će se učešće u ovom šou programu prepričavati još dugo.

Pedesetdevetogodišnji Vladimir ostvario je nezapamćen uspeh, odgovorivši tačno na čak 22 uzastopna pitanja. Njegovi saigrači, međutim, odlučili su da ga taktički izbace u sedmoj rundi i tako ga zaustave na putu do ostvarenja životnog sna – putovanja u Egipat.

Sraman potez takmičara naišao je na lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama, a i sam Nikola Kojo, bio je zbunjen odlukom. Ipak, Vladimirova želja biće ispunjena – Prva TV poslaće ga na, sigurni smo, nezaboravno putovanje u Egipat, srce drevne civilizacije.

Građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, otac četvoro dece iz Bačkog Petrovca, koji je više od sto puta bio dobrovoljni davalac krvi, jedan je od verovatno najuspešnijih takmičara u istoriji ovog kviza, a u svojoj prijavi za učešće istakao je da bi, u slučaju da je osvoji, nagradu potrošio na putovanje u Egipat. Ka tom cilju krenuo je mirno i vedro, siguran u svoje znanje, ali nije računao na nepredviđene okolnosti.

U nekoliko krugova Vladimir je bio najjača karika i došao do samog predvorja finala. Pred osmu rundu, u kojoj finalisti praktično uvećavaju osvojeni budžet sumom koju produkcija množi sa tri, preostala dvojica takmičara Jugoslav Ratković i Miljan Draganić su ga taktički izbacili iz igre.

Taktika u zavšnim krugovima je upravo ono što doprinosi nepredvidivosti i dinamici kviza kakva je „Najslabija karika“, ali je ovoga puta, zbog Vladimirovog znanja, iznenadila i publiku i voditelja. Njegovo savršeno znanje ipak neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV, na kojoj se kviz emituje, odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje, da otputuje u Egipat.

Ova vest će zasigurno obradovati sve koji su sinoć kraj svojih malih ekrana navijali za Vladimira, koliko i njega samog. Vladimire, želimo ti srećan put i lep provod u Egiptu!

Izvor: kurir.rs