Hitna pomoć u Zadruzi: Janjuš nepomično leži na podu, Divna DNK se previja od bolova (VIDEO)

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš povredio se kada je pao sa kreveta krenuvši u nameri da napadne Filipa Cara. Obezbeđenje mu je odmah pritrčalo u pomoć, a dok je Janjuš nepomično ležao, Aleksandra ga je tešila i rekla mu je da Hitna pomoć dolazi uskoro i da će sve biti u redu.

„Jao kako ću sad zaspati, a ne znam kako je…“, grizla je savest Filipa Cara.

„Javiće ti neko, samo uđi unutra!“, odgovorila mu je Aleksandra dodavši da leži i da mu nije dobro.

Kako zlo nikada ne ide samo, u celoj situaciji deblji kraj je izvukla Divna DNK, koja se samo našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, budući da se Janjuš od 2 metra i 130 kilograma svom svojom masom srušio na nju. To je izazvalo pravi revolt među gledaocima, koji su negodovali zbog njegove nemarnosti i nedoličnog ponašanja.

Ovom događaju, prethodile su Filipove reči koje je uputio Janjušu što je u njemu izazvalo veliki bes, te je postupio nepromišljeno. Među korisnicima društvenih mreža ređali su se komentari u kojima se mogla videti uzrujanost i zabrinutost fanova za zdravstveno stanje Divne DNK, koja inače ima određene medicinske probleme, te bi ovaj incident mogao da bude ozbiljno preteći po stabilnost istog.

Mnogi su primetili kako se zadrugarka previjala od bolova, ali je pokušavala da nastavi sa svojim aktivnostima, iako je vidno bila povređena, prema rečima vernih fanova „Zadruge 6“.

Izvor: srbijadanas.com