Jeremićka ne prestaje da zapanjuje: „Britak jezik imam zahvaljujući prasećem mozgu i jeziku“

Kontroverzna voditeljka otkriva da kao ćerka kafedžije zna da pripremi praseće pečenje i istranžira svinju. U razgovoru za domaće medije Jovana Jeremić navodi da rado jede praseći jezik i mozak i da je to u jednom segmentu njene ličnosti čini posebnom.

Smatra da je inteligentna i da brzo kapira, između ostalog, i zbog toga što obožava da jede pečenu praseću glavu, a da je perfektan govornik jer od malena konzumira praseći jezik. Poznata po britkom jeziku, na metaforičan način ponovo je potkačila sve one koji ne razumeju njen lik i delo, ali i otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva.

„Obožavam pečenu praseću glavu, moji zemljaci taj specijalitet zovu glavudžica! Najviše volim da jedem jezik i mozak i zato sam retorički nenadje*iva i uvek bistrog uma. Prvo pojedem jezik, volim da je malo žilaviji, a ne sparušen… Do jezika dođem tako što rukama raščerečim vilicu! Posle uzmem nož, isečem kost lobanje i pojedem mozak. Obožavam i obraze jer u njima ima dosta mesa. I baš zato sam danas ovo što jesam. Majka mi je davala prasetinu i pre nego što sam napunila godinu dana. Prvo mi je davala jezik, koji mi se jako dopao. Inače ne jedem praseće pečenje, samo glavu“, poručuje Jovana.

Na pitanje kakva bi bila njena reakcija kada bi joj udvarač poklonio pečenu praseću glavu Jovana kaže:

„Pored mog omiljenog specijaliteta, mora da mi pokloni i ‘roleks’ od 37.000 evra. Ili automobil! To su statusni simboli koje nemam. Stanovi mi ne trebaju, kupila sam dva. Moj budući momak mora da bude moćan. Ali nikako političar, samo biznismen. Jedna žena, navodno vidovita, mojoj je majci odavno rekla da će mi drugi suprug biti više u avionu nego na zemlji. Biće vladar, ali ne u političkom smislu. Samo takvog i želim“, poručila je voditeljka.

Izvor: kurir.rs